Strøm

El-biler

Det er mye som hjelper miljø, men den tingen som hjelper luftkvaliteten aller best er el-bilen. El-bilen er en veldig fin måte å få ting på plass på. Bruk din styrke og bruk din fornuft til best mulig å komme i gang med å rense opp i luften rundt ditt hjem og i ditt nabolag. Luft er veldig viktig for alle mennesker og derfor også viktig for deg. Bruker du en el-bil så hjelper du din egen luft og vil være med på å gjøre luften ren.

Forskjellige el-biler

Du trenger en el-bil for å komme deg fremover og for å komme deg best mulig ut av en situasjon som du så aller best kan komme deg ut av. Skal det være noe som du trenger så er det å vite hvilken el-bil du skal velge. Alle går på strøm, men ikke alle går like langt. Det er veldig stor forskjell på hvor langt ting går og hva de går på. Du må med andre ord finne ut pris og lengde. Lengden styres av batteriene og hvor mye strøm de kan lagre. Ser du på en Tesla så går den ca. 500 kilometer mens en mindre elbil kan gå så lite som mindre enn 200 kilometer.

Hvordan lade?

Hvis du har kjøpt deg en elbil er det viktig at du lader bilen før den er tom. Det er viktig at du får ladet den hjemme og at den lader raskt. Når du lader den hjemme på din egen strømregning er det fornuftig å ha billig strøm. Elbilkjørere bør bytte til billigst strømleverandør så raskt som mulig. Den letteste måten å finne den billigste leverandøren er å sjekke egne sider som forbruker.net. Disse sidene hjelper deg med innovativ søketeknologi som finner det du trenger av strømabonnement, gratis og raskt. Trenger du det billigste finnes den leverandøren raskt.

Flere og flere strømleverandører selger ladeløsninger. Fortum for eksempel selger komplette ladeløsninger for å ta en del av dette markedet. De ønsker kandidater som ønsker å prøve ut deres system og gir derfor nå rabatter til folk som vil ha lader hjemme. Det er bare å bestille. Fortum kommer og gjør absolutt alt. Fortum prøver å komme seg inn i dette elbilmarkedet ved å legge til rette for all type lading. De selger for eksempel ladebrikker til din elbil. Denne kan brukes til å finne alle ladestasjonene i Norge slik at du kan lade akkurat når du må. Dette er en veldig praktisk måte å holde oversikten på.

Velg rett strøm

Som storforbruker av strøm bør du velge en avtale som tillater deg å bruke strøm. Du må sjekke ditt egent budsjett og se om du heller vil ha fast pris for å unngå uforutsette kostander eller om du heller vil følge markedsprisen og få best pris sett over et helt år. Du må se på hvordan økonomien er, og om den tåler en skikkelig trøkk nå og da får deretter å få noen midlere måneder.